• Henri Dunantlaan 6
    7312 BE Apeldoorn
  • 0651820257

Tai Chi Apeldoorn "Bron van Geluk"

Tai Chi Chuan zoals het bedoeld is, dat krijgt u bij Fu Yuan de Tai Chi club van sifu Douwe Geluk. Fu Yuan betekent: Bron van Geluk en dat proberen we ook allemaal te bereiken door het beoefenen van Tai Chi Chuan.

De lessen van Fu Yuan Tai Chi Apeldoorn worden gegeven bij Gaia Apeldoorn het centrum voor Yoga en mindfullness.

Fu Yuan Tai Chi Apeldoorn geeft les in verschillende vormen van Tai Chi waaronder: Yang stijl, Wu stijl, Shaolin stijl en het bijzondere Wudang Tai Chi Chuan.

Elke Tai Chi vorm heeft zijn eigen kenmerken en zo is de Chen stijl wat explosiever en de Yang stijl weer wat rustiger. De bewegingen moeten vloeiend gaan zodat de Chi optimaal kan stromen. Ook kan Tai Chi een helpen voor vermoeidheid en futteloosheid.

Naast het Tai Chi geeft Douwe Geluk ook les in: Pushing Hands, Meditatie vormen, Chi Kung en zelfverdediging.

Douwe Geluk is tweevoudig Nederlands kampioen en ook heeft hij kungfu vormen getraind zoals het Aap Kungfu en Shaolin Kungfu.

Een proefles is gratis! Doe een keer mee !

Ik ben geinteresseerd in wat het kost om onze ledenadministratie uit te besteden: