• Wolga 5
    2491 BK Den Haag

NIVE Nederlandse Vereniging voor Managers

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen.

Jaarlijks organiseren we 45 bijeenkomsten: Masterclasses, Workshops en Social Events. Deze staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden wel de nodige voordelen hebben. Zie hiervoor de pagina Activiteiten.

Het Nive heeft ook Kennisnetwerken: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd. Daarnaast is er een Relatienetwerk: een netwerkgroep die viermaal per jaar samen komt: om te luisteren en te discussiëren rond een onderwerp. En om te netwerken.

Ervaar het Nive en kom langs bij een van onze bijeenkomsten.