sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Wolga 5
    2491 BK Den Haag
  • 070-7118729

Nive, Managers Platform Nederland

Nive is opgericht in 1925 en is de oudste en grootste managementvereniging van Nederland. Nog steeds actief en springlevend. Via onze leden bereiken we ruim 25.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen. Voor de leden (en ook  voor niet leden) organiseert het Nive jaarlijks een inspirerend en leerzaam Management Development (MD) Programma. Dit programma komt tot stand door de frisse inbreng van jonge en ambitieuze managers (Programma Commissarissen). Het MD Programma onderscheidt zich in 6 duidelijke leerlijnen, te weten Persoonlijke Effectiviteit, Marketing & Communicatie, HRM & Coaching, Finance & Business & IT, Facilitair Management en Goed Bestuur. Het Nive MD Programma vind je op www.nive.org/website/activiteiten. Nive leden kunnen gratis deelnemen aan dit programma! Niet leden betalen € 145,- per persoon. 
Voor meer informatie kun je bellen met Marie-Thérèse Schlatmann. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06 - 20013628 of via mt.schlatmann@nive.org. Of kijk op www.nive.org.


Het Nive heeft ook Kennisnetwerken voor Bestuurssecretarissen: besloten netwerkgroepen van maximaal 20 leden die regelmatig bij elkaar komen. Deze Kennisnetwerken zijn gegroepeerd rond een thema en in een aantal gevallen regionaal georganiseerd. Meer informatie over de Nive Kennisnetwerken vind je op www.nive.org/kennisnetwerk. 


Ervaar het Nive en kom langs bij een van onze bijeenkomsten!


Foto's van Nive, Managers Platform Nederland