• Julianastraat 49
    2685 BB Poeldijk

Zangkoren Deo Sacrum

De Zangkoren Deo Sacrum, een vereniging vol muzikaliteit en gezelligheid. Op dit moment bestaan wij uit 7 verschillende koren die elk hun eigen identiteit en karakter hebben. Het Bartholomeuskoor, Concertkoor Westland, Popkoor Fine Tuing, Kamerkoor Couleur Vocale, Kinderkoor Westland, het Perosikoor en de Vrouwenschola. Er zijn dus koren voor allerlei leeftijden, voor allerlei muziekstijlen, voor allerlei niveaus en met allerlei uitvoeringen. Zo hebben wij erediensten in de Heilige Bartholomeuskerk in Poeldijk maar geven wij ook grote concerten met orkest. Regelmatig werken we samen met andere koren en kunnen zangers zich op projectbasis aanmelden, omdat zingen in een koor het leukste is wat er is!