sluiten X

• Graaf Hendriklaan 166
    3818 DN Amersfoort

Badminton Combinatie Amersfoort

Maak kennis met badminton: iedereen kan het! Met een badmintonracket probeer je de shuttle bij je tegenstander in het speelvak op de grond te slaan. En je tegenstander probeert dat natuurlijk ook bij jou. Het is belangrijk dat je snel kunt bewegen en heel vlug kunnen reageren, want badminton is de snelste racketsport ter wereld! Mannen en vrouwen spelen zowel met als tegen elkaar.

Wij brengen je in contact met de aspecten van badminton, een snelle, technische en tactische sport. Je leert de basisbeginselen van de techniek, ervaart hoe het is omĀ in een sporthal te spelen in plaats van buiten. Daarnaast doe je ook nog extra conditie op.

Wij hebben rackets and shuttles, wel graag zelf sportkleding en sportschoenen meenemen.

Foto's van Badminton Combinatie Amersfoort

Badminton Combinatie Amersfoort in het kort