sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Voldersgracht 1
    2611 ET Delft
  • 0152124742
  • Website

O.J.V. De Koornbeurs

O.J.V. De Koornbeurs is zowel een open jongeren vereniging als open bruincafé. Wij hebben normale borrelavonden op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdagen zijn wij alleen open voor leden. De echte sfeer zit 'em in de vrijdag en zaterdag; op deze dagen hebben wij regelmatig live muziek, jamsessies en leuke feestjes. Denk hierbij aan drum 'n' bass, techno, hardrock en metal, maar ook karaoke en jazz en wat onze leden maar willen.

Op deze vereniging is iedereen welkom. Van normale studenten naar metalheads, hippies, carnavalsfanaten, technoliefhebbers, LGBTQ+ members, international students (ironisch, aangezien deze tekst in het Nederlands is), gamers en ga zo maar door. Je hoeft niet eens student te zijn om lid te worden! Al is het meerendeel van onze leden wel student.

Op deze vereniging is niks verplicht maar kan alles. Leer hoe je een biertje tapt, hoe de geluidstafel werkt, DJ op een feestje, kook wanneer je daar zin in hebt, ga achter andere bedrijven aan voor sponsoring en ga zo maar door. Wil je niks van dat alles? Ook prima! 

Zo'n omschrijving is natuurlijk niet voldoende om de sfeer van de Koornbeurs echt te proeven. Heb je meer vragen? Stuur dan een mailtje naar info@koornbeurs.nl of kom een keer langs op een vrijdag (zolang dit mag met de coronamaatregelen).


Foto's van O.J.V. De KoornbeursO.J.V. De Koornbeurs in het kort

Soort vereniging

  • Studentenvereniging