De Helftheuvel Sociaal Cultureel Centrum


Helftheuvelpassage 115 5224 AC 's-Hertogenbosch
0736217973 Klik om te bellen

Over De Helftheuvel Sociaal Cultureel Centrum

Welkom bij Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel!
Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ is al sinds jaar en dag het ontmoeting- en vergadercentrum, in de directe nabijheid van het fraaie overdekte winkelcentrum, van`s-Hertogenbosch-West. SCC De Helftheuvel is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Sociaal Cultureel Centrum ‘De Helftheuvel’ is hét bruisende middelpunt van de wijken Kruiskamp en Schutskamp. Dé plek waar wijkbewoners buurtinitiatieven kunnen ontplooien en faciliteren.

De foyer van Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel fungeert als huiskamer en ontmoetingsplaats voor de bewoners van de wijk. Er worden reeds veel activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen.

Je bij ons terecht voor het huren van zalen o.a. voor vergaderingen, clubbijeenkomsten, cursussen, zakenlunches, koffietafels, repetities, uitvoeringen, tentoonstellingen en nog veel meer. Zowel de inrichting als de technische faciliteiten zijn geheel aan jouw wensen aan te passen.Heb je iets op zaterdagavond in de planning? Laat het ons dan weten, want op zaterdagavond zijn wij op aanvraag geopend (i.v.m. met te kort aan personeel doen we geen activiteiten op zaterdag).

Heb je zelf ideeën voor een leuk initiatief, wij helpen je graag deze mogelijk te maken.

Neem contact op met onze bedrijfsleider, de heer Peter van de Coolwijk of mevrouw Jacqueline Huiskes, of beter nog kom even praten, de koffie staat altijd klaar.

Foto's

Onze locatie

De Helftheuvel Sociaal Cultureel Centrum


Helftheuvelpassage 115 5224 AC 's-Hertogenbosch
0736217973 Klik om te bellen