Hockeyclub Bloemendaal


Aelbertsbergweg 3 2061 AA Bloemendaal
023-5251266 Klik om te bellen

Over Hockeyclub Bloemendaal

Onder aan het Kopje verbindt het Oranjegevoel ons al meer dan 100 jaar. Hier gaan plezier en ontwikkeling, familie- en tophockey hand in hand...

Bloemendaal is een club waar families al generaties lang samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Op een prachtige plek midden in het mooie Bloemendaal voelen spelers, kinderen, ouders en grootouders zich thuis. Hier zorgen de leden voor een bloeiend clubleven door met elkaar en voor elkaar activiteiten en evenementen te organiseren. Het alles zelf en met elkaar doen, verbindt de leden en is kenmerkend voor Bloemendaal.

Trots

Bloemendaal is trots op haar sportieve verleden en tradities. De club heeft vele (goede) hockeyers voortgebracht en is met veel teams succesvol. De club heeft een goede en succesvolle naam hoog te houden. Door veel aandacht aan de jeugd en de talenten te geven, wil Bloemendaal haar sportief sterke positie behouden. Bloemendaal is goed in het opleiden van spelers, coaches, trainers en scheidsrechters. Tophockey hoort bij Bloemendaal en familiehockey vormt de basis van de club. Beide versterken elkaar en gaan hand in hand. De teams van Bloemendaal dragen hun eigen speelstijl uit die gekenmerkt wordt door passie en plezier met een gezonde dosis speelse nonchalance.

Gastvrij

Bloemendaal is een gastvrije en een sportieve club. Het clubhuis straalt dit uit. Bloemendaal is een club waar iedereen een mooie tijd heeft en graag komt.

Soort vereniging

Sportvereniging

Onze locatie

Hockeyclub Bloemendaal


Aelbertsbergweg 3 2061 AA Bloemendaal
023-5251266 Klik om te bellen