Jong Nederland Helden Blokhut Oos Hoes


Aan de Koeberg 11 5988 NE Helden
06-53 717 929 Klik om te bellen

Over Jong Nederland Helden Blokhut Oos Hoes

Wie is Jong Nederland Helden Blokhut ‘Oos Hoes’?
Onze blokhut ‘Oos Hoes’ is gelegen in het dorp Helden in Noord-Limburg en biedt een prachtige locatie om te bivakkeren en te kamperen. De accommodatie bevindt zich aan de rand van het bos, dichtbij het centrum van Helden aan een autoluwe straat. Direct naast de blokhut vindt je bossen, genummerde wandelpaden, en speelbergen. De blokhut wordt sinds 1979 verhuurd en is sindsdien flink uitgebreid. Jong Nederland Helden staat al generaties bekend om zijn groepsavonden voor de lokale jeugd, die al ruim 70 jaar lang worden georganiseerd.

Wat biedt Jong Nederland Helden ‘Oos Hoes’?
De blokhut biedt ruimte voor 60 tot 65 personen, die zelf luchtbedden en slaapspullen meenemen. Meer ruimte nodig? Het aantal plekken kan worden uitgebreid naar 120 personen door tenten te plaatsen op het sportveld. De accommodatie is dan ook zeer geschikt voor jeugdverenigingen, scholen en (grote) families. In en rond de blokhut is meer dan genoeg gelegenheid om activiteiten te organiseren: van sportieve spelletjes in het bos tot talentenavonden op ons overdekte podium.

In de blokhut
‘Oos Hoes’ heeft vloerverwarming, een grote keuken met drie koelkasten en een koelvriescombi, zes gaspitten, een bakplaat, een groot koffiezetapparaat, een uitgifteluik en een groot aanrecht. Servies, bestek, potten en pannen dien je zelf mee te nemen. Binnen bevinden zich aparte jongenstoiletten- en douches, meisjestoiletten- en douches en een invalidetoilet. De blokhut is opgedeeld in een grote ruimte met open haard (11m x 14m), een kleinere ruimte (8m x 7,4m) en een stafkamer (3,4m x 6m). In de gehele blokhut is WiFi aanwezig.

Rondom de blokhut
Buiten, achter de blokhut, staat ons overdekte podium met uitzicht op het bos en het sportveld. Dit is de ideale plek om met mooi weer buiten te ontbijten en om activiteiten te organiseren. Het sportveld van 60x40 meter is verlicht en loopt langs een klein bos. Bij de blokhut bevindt zich ook een kampvuurplaats met vijf vaste stenen barbecues en een buitenpizza-oven die tegen bijbetaling te huur is (€25,- per weekend). Hout voor de barbecues en de buitenpizza-oven zijn bij Jong Nederland Helden te koop voor €25,- per kuub.

Waarom zou u voor Jong Nederland Helden ‘Oos Hoes’ kiezen?
Naast de prachtige locatie van de blokhut is in de omgeving van ‘Oos Hoes’ ook genoeg te beleven. De blokhut ligt ong. 400 meter van het centrum van Helden en 2km van Panningen. Hier vindt je cafetaria’s, uitgaansgelegenheden, supermarkten en pizzeria’s. Zwemmen kan bij camping de Heldense Bossen (ca. 600 mtr) en bij zwembad De Leistert in Roggel (ca. 6 km). Leuk voor jongere kinderen: Pretpark Toverland Sevenum ligt ca. 10 km van de blokhut af.

Wil je meer weten of gebruik maken van onze accommodatie? Bekijk dan onze website voor meer informatie of om de accommodatie te reserveren!

Foto's

Onze locatie

Logo Jong Nederland Helden Blokhut Oos Hoes

Jong Nederland Helden Blokhut Oos Hoes

Jong Nederland Helden Blokhut Oos Hoes


Aan de Koeberg 11 5988 NE Helden
06-53 717 929 Klik om te bellen