Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club

Wassenaarseweg 220 2596 EC 's-Gravenhage
0703831612 Klik om te bellen

Belangenbehartiging voor automobilisten
Verzekeringen voor old- en youngtimers
Pechhulp i.s.m. ANWB Wegenwacht

Over Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) is de oudste en grootste autoclub van Nederland en behartigt de belangen van eigenaren van zowel moderne als historische auto’s. Dit al sinds de oprichting van de vereniging door de eerste automobilisten in 1898. Inmiddels 125 jaar later is het misschien nog wel veel harder nodig om de belangen van automobilisten te behartigen. Dit doet de KNAC in Nederland o.a. als lid van de Mobiliteitsalliantie en als een door de overheid erkende gesprekspartner op gebied van automobilisme. Maar ook internationaal via de Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) waarvan de KNAC een van de ‘founding members’ is en vertegenwoordigd is in de commissie historische auto’s. De KNAC heeft niet alleen oog voor het verleden maar ook voor het heden en de toekomst en wil zich blijven inzetten voor het plezier in autorijden. De KNAC geeft al sinds 1903 een eigen clubblad uit met de naam ‘De Auto’. Dit clubblad wordt momenteel uitgegeven in samenwerking met het glossy automagazine ‘CARROS’.

Plezier in autorijden

Autoliefhebber