MEE West-Brabant | maakt meedoen mogelijk


Heerbaan 100 4817 NL Breda
076 522 3090 Klik om te bellen

Over MEE West-Brabant | maakt meedoen mogelijk

MEE maakt meedoen mogelijk! De focus van MEE West-Brabant ligt op participeren. Meedoen dus, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Een van onze beloften hierbij is om dit zo eenvoudig mogelijk te realiseren.

MEE richt zich op burgers met (tijdelijk) beperkte regie, beperkte sociale redzaamheid en problemen met het zelfstandig participeren in de samenleving. MEE heeft daarbij specifieke toegevoegde waarde als het gaat om inclusie en leven met een beperking (mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische kwetsbaarheid). Ons advies is gratis en zonder belang.

De professionals van MEE zetten zich maximaal in om onze unieke expertise te borgen en overal in ons werkgebied beschikbaar en toegankelijk te houden. Wij werken samen in integrale teams met zowel professionals als vrijwilligers en informele netwerken.

MEE in de buurt!
Je kunt ons overal in West-Brabant vinden. We werken met meer dan 100 professionals in wijken en buurten, bij CJG’s, op scholen, stadskantoren en gemeentehuizen. Verspreid over de hele regio werken we samen met lokale- en regionale partners zoals gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en cliënten- en patiëntenorganisaties. Zo is MEE altijd dichtbij.

Foto's

MEE West-Brabant draagt bij aan een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Ook als je een beperking hebt. Heb je vragen over mee kunnen doen bij een sportvereniging of lid worden van een club, neem

Onze locatie

MEE West-Brabant | maakt meedoen mogelijk


Heerbaan 100 4817 NL Breda
076 522 3090 Klik om te bellen