Shaolin Tigers Jeugd Kungfu Apeldoorn


Tormentilstraat 69 7322 KL Apeldoorn
0625136920 Klik om te bellen

Over Shaolin Tigers Jeugd Kungfu Apeldoorn

Shaolin Tigers is een vechtsport en zelfverdediging les speciaal voor de jeugd. De school is opgestart in Apeldoorn in 2017 en is aangesloten bij en erkend door de Shaolin Bond Nederland.

De kinderen vinden Shaolin Tigers Jeugd Kungfu helemaal te gek en leren vele vaardigheden binnen deze lessen.

De vaardigheden die een kind zich eigen maakt zijn: Judo, Shaolin Taolu vormen, Zelfverdediging, Sparren, Kungfu wapens, acrobatiek en vele andere super leuke dingen. Door het aanleren van die vaardigheden ontwikkelt een kind zelfvertrouwen, assertiviteit en natuurlijk sociale omgangsvormen.

Plezier in de lessen staat op nummer 1, want als een kind de lessen leuk vind dan zal het sneller gaan leren. De lessen zijn elke woensdagmiddag vanaf 15:00 in de gymzaal aan de Tormentilstraat in Apeldoorn.

Zowel jongens als meisje nemen deel aan deze lessen, ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden voor de jeugd. Dit is de jeugd sport ground van Apeldoorn.een geweldig leuke activiteit.

De lessen worden altijd gegeven door 2 a 3 instructeurs, ook helpen de ouders soms als vrijwilliger bij de lessen. De leukste sport op de veluwe voor de kinderen is Shaolin Tigers ! 

U kunt gewoon langskomen met uw kind voor een gratis proefles, neemt u dan wel sportkleding en zaalschoenen mee voor uw kind.