Tennisvereniging De Blauwe Reiger


Reigerskamp 232 3607 HM Maarssen

Over Tennisvereniging De Blauwe Reiger

Tennisvereniging de Blauwe Reiger is de leukste en meest gezellige tennisvereniging van Maarssen. Iedereen is bij ons welkom, van jong tot oud en van ervaren tot onervaren spelers.

Tennisles
De Blauwe Reiger werkt met professionele en ervaren tennisleraren. Er worden het hele jaar door tennislessen gegeven, mits het weer dit toelaat. Zelfs de allerkleinsten kunnen bij ons terecht dankzij speciale tennislessen voor de jeugd. Wij maken tennisgroepen voor recreanten, ervaren spelers en ook senioren. Daarnaast is het mogelijk om privé les te volgen.

Toernooien
Begint u net met tennissen of heeft u veel ervaring? De Blauwe Reiger organiseert diverse toernooien, het hele jaar door. Van toptoernooien tot clubkampioenschappen, jeugdtoernooien en wedstrijden voor senioren. Voor iedereen is er een passend toernooi.

Competitie
De Blauwe Reiger speelt mee met zowel de zomer- als wintercompetitie. Hier wordt iedereen ingedeeld op zijn of haar speelsterkte, zodat er even sterke teams ontstaan. De competitie is niet alleen erg leuk en goed voor het ontwikkelen en verbeteren van je techniek, maar ook erg gezellig. De competitiedagen staan garant voor een gezellige sfeer, hapjes en drankjes.

Meer info op https://blauwereiger.nl/

Soort vereniging

Sportvereniging

Onze locatie

Tennisvereniging De Blauwe Reiger


Reigerskamp 232 3607 HM Maarssen