TTV Kracht en Vriendschap


Groeneweg 30 6871 DD Renkum
0683539351 Klik om te bellen

Over TTV Kracht en Vriendschap

Vrijwel iedereen heeft wel eens getafeltennist, bij een vereniging, op de camping, het werk of op een tafel in de schuur. Tafeltennissen bij TTV Kracht en Vriendschap kan op verschillende niveaus, zowel recreatief als prestatiegericht (competitie). Competitiewedstrijden worden in teamverband gespeeld maar elke wedstrijd biedt de mogelijkheid tot individueel presteren. Het is een individuele sport, met de sfeer van een teamsport. Hierin ligt de aantrekkingskracht van de sport en onderscheidt het zich van teamsporten zoals voetballen.

Tafeltennisvereniging Kracht en Vriendschap uit Renkum (Gelderland) is met ca 100 leden een van de grotere verenigingen van de in totaal 61 verenigingen tellende NTTB afdeling Gelre. De vereniging laat zich het beste omschrijven als een gezelligheidsvereniging met een goede onderlinge verstandhouding.

Tafeltennis is een sport die op ieder niveau met veel plezier beoefend kan worden. Een sport waarbij je met concentratie, snelheid, beweging en tactiek je tegenstander te slim af probeert te zijn. Tafeltennissen kun je vanaf 6 jaar. Maar ook op latere leeftijd kan je met deze sport starten. Wil je een echte topper worden, dan is het goed om zo jong mogelijk te beginnen.

Ook voor sporters met een beperking is tafeltennis een ideale sport. Er zijn vrijwel geen aanpassingen nodig voor deze groep sporters. Vaak spelen ze geïntegreerd in de reguliere verenigingen. Ook hier kan op alle niveaus gespeeld worden.

Soort vereniging

Sportvereniging

Onze locatie

TTV Kracht en Vriendschap


Groeneweg 30 6871 DD Renkum
0683539351 Klik om te bellen